Fonts për Instagram

Në faqen tonë të internetit ju do të gjeni një shumë e fonts të reja që do të përdoret në Instagram. Nuk është një përzgjedhje të gjerë të fonts për Instagram. Përveç fonts standarde, ju mund të gjenerojnë ndonjë font bukur për Instagram në zgjedhjen tuaj. Çdo shkrimet dhe tekste të krijuara këtu mund të kopjohet dhe të futet në çdo linjë të profilin tuaj në Instagram, pa marrë parasysh nëse ajo është e emrin e përdoruesit ose status, kreut profili ose tregime, pas apo koment. Përveç kësaj, fonts të ndryshme mund të përdoret në faqen e internetit: nënvizohen, bold, italik ose gërmave.

Online Generator Tekst😍👻ⓢⓔⓔ ⓡⓔⓢⓤⓛⓣ 😎👑

Si për të krijuar një font të bukur

Në mënyrë që të përdorni ndonjë font përfaqësuar në faqen e internetit në profilin tuaj në Instagram, ju do të duhet të shkruani tekstin e kërkuar në dritare të veçantë vend dhe të zgjidhni çdo font ju ka pëlqyer. Pastaj ju do të jetë në gjendje të kopjoni llojet tekst në letra të bukura nga vendi. Për shkak të kësaj skeme ju do të jetë në gjendje për të shtuar fonts të reja në Instagram tuaj dhe unike të projektimit profilin tuaj. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju mund të ndryshojë fonts në Instagram si në titullin e profilit dhe mesazhet tuaja ose komente.

simbole

Në botën moderne ju do të duhet simbole të veçanta në mënyrë që të bëjë mesazhet e tua me të vërtetë unik, ndërsa Blogging në Instagram. Përveç nga llojet e ndryshme të tekstit, ju do të gjeni një gamë të madhe të përshtatshëm simbole për Instagram. Për shembull, nga këtu ju do të jetë në gjendje të kopjoni simbol shënoni për emrin Instagram. Ju do të jenë në gjendje të kopjoni ndonjë simbolet për Instagram që ju do të donte të shtoni në profilin tuaj nga faqen tonë të internetit.

Numri i simboleve

Në mënyrë që të planifikuar përmbajtjen tuaj, ndërsa Blogging në Instagram ju duhet të dini se sa simbolet mund të përdoret duke shkruar një post Instagram, duke plotësuar në emrin apo profilin titullin. Pra, sa simbolet e bën një post Instagram kanë?

Instagram është një rrjet social më shumë për fotot se teksteve; Prandaj, vëllimi post është i kufizuar. Kufiri është 2,200 simbole per post. Dhe sa simbole bën titulli profilin përfshijnë? Ju do të keni për të përshtaten informacionin e kërkuar në 150 simboleve në mënyrë që të shtoni të dhënat tuaja për titullin profilit. Komentet në Instagram kanë limit simbol, si dhe: ju nuk do të jetë në gjendje për të shkruar një koment të shkurtër se dy simboleve dhe më shumë se 1,000 simbole.

emojis

Ju gjithashtu mund të krijoni emojis ndryshme për Instagram në faqen tonë të internetit. Ju mund të shtoni emojis krijuara në faqen tonë të internetit në të dy postet Instagram dhe tregime.

emoticons

Site gjithashtu ka një funksion të krijimit të emoticons pazakontë për Instagram. Ju mund të gjeni një kombinim i madh Emoticon për përshkrimin e profilit. Modeli i shtuar emoticons për postin ose historive është e ngjashme me atë të përdorur për tekstet dhe emoji: The emoticon duhet të shtohet nga faqja e internetit dhe të ngjit në Instagram.

Unicode

Koncepti operacional e faqen e internetit është bazuar në krijimin e stileve të ndryshme duke përdorur simbole të ndryshme Unicode. Pra, teknikisht në faqen e internetit nuk krijon fonts, por kombinon glyphs Unicode përputhje me Instagram. Çfarë është Unicode Instagram?

Të gjitha informatat kompjuterizuar është ruajtur në format binar (kombinime të ndryshme të zero dhe ato). Edhe teksti që ju jeni duke e lexuar është e ruajtur në server si zero dhe ato. Në fillim të epokës së kompjuterit çdo prodhues kishte mendimin e vet në lidhje me kodin binar që do të përdoret për të reflektuar simbole të ndryshme tekst.

Në vitet 1980 kodin binar është standardizuar për shkak të Unicode. Unicode është një autoritet ndërkombëtar i standardizimit punuar në specifikimet universale e simboleve tekst.

Para Unicode shfaq, çdo programues përdorur metodat e tyre për ruajtjen dhe dhënien e tekstit; Prandaj, çdo herë kur dy programe të krijuar nga programuesit të ndryshme është dashur të bashkëpunojë, «përkthyesi» ishte që të krijohet.

Për shkak të faktit se kalimi në standardin e përgjithshëm është mjaft i komplikuar dhe jo të gjitha korporatat dëshironte të tranzitit në sistemin e unifikuar e simbol text kodim, Unicode kishte për të aplikuar sërë simbole të ndryshme për të mbështetur sistemet, duke përfshirë vjetëruar. Së shpejti numri i simboleve është rritur me një normë eksponenciale, dhe aktualisht është qindra mijëra. Të emoticons janë simbole tekst, si dhe; Prandaj, të gjitha emoticons që shfaqen çdo ditë kalojnë Unicode si.

128 simbolet e parë unicode janë simbolet ASCII të cilat janë alfabeti latin. Por Unicode përmban shumë më tepër se 128 simbole dhe shumë prej tyre i ngjajnë gërma latine, por kanë dallime lidhur me shkronjën guxim apo modele. Këto simbole mund të përdoret për të krijuar «pseudoalphabets» ngjan tekstit të zakonshëm ASCII, por kanë dallime të caktuara: të qenë më i guximshëm, i shkruar në italic, përmbysur apo nënvizuar!

Termi «Font» vërtetë do të thotë vendosjen e grafika që korrespondon me glyphs ndryshme ose disa Unicode. Ju duhet të keni dëgjuar për Sans komik dhe Arial, të cilat janë fonts. Gjërat e gjeneruara nga faqen tonë të internetit duke krijuar tekste, emojis ose emoticons, si dhe informacion që ju të kopjoni dhe ngjisni, duke përdorur faqen e internetit, në të vërtetë janë simbole të pranishme në çdo font. Prandaj, tekst me shkronja të pjerrëta dhe letrat e tjera të përpunuara që keni krijuar për të përdorur atë në profilin tuaj Instagram në të vërtetë janë simbole të veçanta, si shkronja A dhe B, për shembull.

Pra, pse janë këto fonts të veçantë në faqen tonë të internetit e nevojshme? Nëse fonts zakonshëm ishin të përfaqësuara këtu, ju nuk do të jetë në gjendje të kopjoni dhe ngjisni ato! Për shembull, ju kurrë nuk do të jetë në gjendje për të futur disa fjalë në Sans Comic në bio tuaj Instagram, sepse simbolet ju kopje do të jetë simbolet zakonshëm ASCII dhe do të pasqyrohet në faqet e caktuara siç është përcaktuar nga pronari vend.

Megjithatë, duke përdorur sërë simboleve Unicode të cilat duken si font të caktuar ose janë të një stil të caktuar (bold, italik, nënvizoi ose përmbysur, për shembull), ne do të jetë në gjendje të përdorin tekste të tilla për «Imitoni besimin» një font të bukur në profilin shkon ose në mesazhet tuaja Instagram.